Гарсониера за продажба в кв. Орлова Чука на град Благоевград

Гарсониера за продажба в кв. Орлова Чука на град Благоевград. Имот, находящ се на четвърти непоследен етаж в саниран панелен блок. Състои се от антре, кухня, спалня и баня с тоалетна, с квадратура на жилището от 40 кв.м. Бонус мазе. Намира се в близост до магазини и автобусна спирка.

Таванско ателие за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Таванско ателие за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Имотът се състои от входно антре, кухня, стая, санитарен възел и две тераси, с обща квадратура от 51 кв.м. Състояние: под – дюшеме, стени и таван – положен латекс, дограма – дървена. Чудесна локация – с цел отдаване под наем.

Гарсониера за продажба в ж.к.Орлова Чука на гр. Благоевград.

Гарсониера за продажба в ж.к.Орлова Чука на гр. Благоевград. Състои се от антре, кухня, стая, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 43 кв.м. За ремонт Прилежащо мазе. Възможност за паркиране.

Гарсониера за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград

Гарсониера за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържан саниран блок, находящ се в района на ЕГ/МГ-гимназия, ЮЗУ „Н. Рилски“ и автогара. Състои се от антре, кухня с тераса, спалня и баня със санитарен възел с обща площ на имота от 37.29 кв.м. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Предназначение на имота: „ателие за творческа дейност“.

Етаж от къща с двор за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград

Етаж от къща с двор за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Първи партерен етаж от тухлена двуетажна жилищна сграда, състоящ се от разпределителен коридор, кухня, спалня и баня с тоалетна. Възможност за самостоятелен вход. Прилежащи към имота: 50 кв.м. дворно място.

Слънчева гарсониера за продажба в саниран блок в кв. Запад на град Благоевград

Слънчева гарсониера за продажба в саниран блок в кв. Запад на град Благоевград, в близост до ЮЗУ „Неофит Рилски“, Спортен интернат, училища, магазини. Жилище с площ от 40 кв.м., намиращо се на девети етаж, обслужвано с асансьор. Състои се от коридор, кухня, хол, тераса с излаз от двете стаи, баня със санитарен възел. Апартамента е с PVC дограма, под – ламинат, стени – шпакловани с положен латекс. Мазе, включено в цената.

Гарсониера за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград.

Гарсониера за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Състои се от антре, кухня, стая, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 43.00 кв.м. За ремонт. Прилежащо мазе.

Гарсониера за продажба в център на гр. Благоевград- близост до общежитията на AUBG.

Гарсониера за продажба в център на гр. Благоевград- близост до общежитията на AUBG. Жилището се намира на ул. “Крушево“на първи жилищен етаж в тухлена сграда с площ от 45 кв.м. Състои се от антре, кухня, спалня, тераса и баня с WC. Състояние: под – паркет в спалнята; ламинат в коридора; теракот в антрето; стени с положен латекс; дограма – ПВЦ. Жилището се продава с цялото налично обзавеждане.

Tухлена гарсониера ново строителство с акт 16 за продажба, в началото на кв. Струмско на гр. Благоевград.

Tухлена гарсониера ново строителство с акт 16 за продажба, в началото на кв. Струмско на гр. Благоевград. Състои от разпределителен коридор, една спалня с тераса, дневна с кухненски бокс и баня. Състояние: подови настилки ламинат в стаите, теракот в коридора и терасата, вътрешни врати, 100 % завършена баня. 

Гарсониера за продажба в ж.к. Орлова Чука на гр. Благоевград.

Гарсониера за продажба в ж.к. Орлова Чука на гр. Благоевград. Имот, находящ се на първи етаж в саниран панелен блок. Състои се от антре, кухня с тераса, стая, баня със санитарен възел с квадратура на жилището от 43,15 кв.м. Прилежащо мазе – 6,07 кв.м.