Обзаведен тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с АКТ 16, контролиран достъп и добре поддържани общи части. Състои се от всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна и две тераси, с обща площ на имотът от 100 кв.м. Много добро общо състояние: под – ламинат, теракот; стени – венецианска мазилка, шпакловани с положен латекс; дограма – PVC, баня и санитарен възел – 100% завършени, монтиран слънчев колектор. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената.

Непреходен тристаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград

Непреходен тристаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, две спални, тераса и баня с тоалетна, с обща площ на имота от 77 кв.м. Жилището е в добро общо състояние. Локализирано в района на гарата, Лидл и на минути от центъра на града. Свободно паркиране в района.

Поземлен имот на ПЪРВА линия за продажба във втора промишлена зона на гр. Благоевград

Поземлен имот на ПЪРВА линия за продажба във втора промишлена зона на гр. Благоевград. Имот, с трайно предназначение на територията: „земеделска“, с начин на трайно ползване: „нива“, категория на земята при неполивни условия: пета, с площ 4 500 кв.м., с лице около 83 метра към Зелендолско шосе. Имотът попада в регулация – в смесена многофункционална устройствена зона за свободно, свързано или комплексно (групово) застрояване, при следните параметри:
- максимална плътност на застрояване: 70%
- максимален кинт: 2.50
- минимална озеленена площ: 20%

Земеделска земя за продажба в непосредствена близост до Зелендолско шосе.

Земеделска земя за продажба в непосредствена близост до Зелендолско шосе. Имотът попада в общо устройствения план на гр. Благоевград с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 70 %, максимален кинт – 2,5, минимално озеленяване 20 %, максимална кота корниз 15 м. В непосредствена близост до комуникации с площ 1000 кв. м. 

Земеделска земя за продажба в землището на Втора промишлена зона, местността „Карамих. Бунар - Ш.44“.

 

Земеделска земя за продажба в землището на Втора промишлена зона, местността „Карамих. Бунар - Ш.44“. Имотът е с площ от 1749 кв. м. с правоъгълна форма, разположен на равен терен. Достъпът е посредством черен път.

Дава се под наем помещение – шивашки цех на Покровнишко шосе на град Благоевград.

Дава се под наем помещение – шивашки цех на Покровнишко шосе на град Благоевград. Представлява промишлено помещение, което последно е работило като шивашки цех. Отдава се с цялото налично обзавеждане. Разположен на 1– ви етаж с площ от 250 кв.м.

Земеделски имот за продажба в землището на гр.Благоевград

Земеделски имот за продажба в землището на гр.Благоевград. Парцелът е с големина от 2997 кв.м., намиращ се до МЕТРО. С лице към черен път, в близост до Зелендолско шосе. Всички комуникации – ток, вода, канализация – в непосредствена близост. Чудесно предложение за инвестиционни цели.

Земеделски имот за продажба на първа линия на „ Зелендолски Път“ в гр. Благоевград

 Земеделски имот за продажба на първа линия на „ Зелендолски Път“ в гр. Благоевград. Парцелът е с площ от 5094 кв.м намира се в местността „Чикуто“ с голямо лице на международен път, в непосредствена близост до магазин „ МЕТРО“ , попада в смесена многофункционална устройствена зона. Много добро предложение за изграждане на магазини, офис сграда, складове или логистичен център.

Продава Урегулиран поземлен имот с ПУП до МЕТРО.

Продава Урегулиран поземлен имот с ПУП до МЕТРО. Парцела е с площ от 3000 кв.м., 38м. лице на асфалтов път над МЕТРО КЕШ&КЕРИ. Предназначение за автосервиз или шоу ром. На лице са всички необходими комуникации - ток, вода, канал.