Вилен комплекс за продажба в местността "Предел".

Вилен комплекс за продажба в местността "Предел". Разполага с три еднофамилни двуетажни вили и четири бунгала, едното от които двуетажно. Всяка вила разполага с механа и санитарен възел на първи етаж, две спални помещения, тераса, коридор и санитарен възел на втори етаж. Всяка вила се отоплява локално - в механите има изградени камини, от които са изведени радиатори, отопляващи вторите етажи. Бунгалата в комплекса са просторни и подходящи за нощувка на четирима души. Всяко от тях е със собствен санитарен възел.

Двуетажна масивна вила за продажба в местността Баба Цвета, община Разлог.

НОВА НАМАЛЕНА ЦЕНА!!! Двуетажна масивна вила за продажба в местността Баба Цвета, община Разлог. Вилата се намира в планински район – само на около 20 км. от гр. Благоевград и на около 15 км. от гр. Банско. Имот със застроена площ от 63 кв.м., разположен в парцел с площ от 500 кв.м. Панорамната гледка, чистият въздух и намиращите се в непосредствена близост гора, правят имота изключително привлекателен за семейна вила за отдих. Вилата разполага с ток, вода, нуждае се от ремонт.

Вила за продан в село Бистрица община Благоевград

Вила за продан в село Бистрица община Благоевград. Триетажна  масивна вила изградена изцяло от тухли с бетонни плочи с РЗП 240 кв.м и дворно място 100 кв.м. Разположението е на приземния етаж има гараж, кухня и тоалетна. На първия етаж са разположени две стаи и  просторна тераса с невероятна гледка,  на втория етаж  стаите не са довършени. Отлично място за отдих в екологично чист район само на 15км от планински курорт ‘”Бодрост”.