Четиристаен апартамент за продажба в непосредствена близост до идеалния център на гр.Благоевград

Четиристаен апартамент за продажба в непосредствена близост до идеалния център на гр.Благоевград. Състои се от антре, кухня, хол с преход към двете спални, санитарен възел и две големи тераси. Апартаментът се намира на 8 непоследен жилищен етаж в сграда с работещ асансьор. Мазе включено в цената. За ремонт.

Апартамент с три спални за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Апартамент с три спални за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Жилището се намира на пети етаж в сграда ново строителство с добре поддържани общи части и работещ асансьор, с площ от 109.58 кв. м. Състои се от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, три спални едната с дрешник, баня с WC, отделна тоалетна и три тераси. Степен на завършеност: стени и тавани – мазилка; Под- замазка, Алуминиева дограма- . ВиК и Ел. инсталации изградени до тапа. Външна топло изолация. Общи части напълно завършени. Прилежащо мазе към апартамента с площ 6,89 кв. м.

Апартамент с три спални под наем в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград.

Апартамент с три спални под наем в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград. Жилището се състои от коридор, дневна с кухненски бокс, три спални помещения, баня със санитарен възел и мокро помещение. Дневната  е обзаведена с трапезна маса с ъглов диван, печка, хладилник, пералня. Спалня 1 и 2 са оборудвани със спалня, гардероб. Спалня 3 е обзаведена с две единични легла и гардероб. Отоплението на жилището е решено посредством камина на пелети.

Aпартамент с три спални под наем в широк център на гр. Благоевград – в близост до алеята на здравето.

Aпартамент с три спални под наем в широк център на гр. Благоевград – в близост до алеята на здравето. Жилището е разположено на трети жилищен етаж и се състои от коридор, дневна с кухненски бокс, три спални помещения, баня със санитарен възел и мокро помещение. Дневната  е обзаведена с трапезна маса с ъглов диван, печка, хладилник, пералня. Спалня 1 и 2 са оборудвани с две единични легла, гардероб. Спалня 3 е обзаведена с комплект спалня и гардероб.

Апартамент с три спални в ТОП център на гр. Благоевград

Апартамент с три спални в ТОП център на гр. Благоевград. Състои се от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, три спални, баня с тоалетна и три тераси. Всекидневната е оборудвана с печка, хладилник, пералня, трапезна маса със столове и кожена мека мебел с подходяща маса. Две от спалните са обзаведени с легло тип спалня с гардероб. Третата спалня разполага с легло персон и половина, гардероб и секция с бюро.

Апартамент с три спални за продажба в широк център на гр. Благоевград

Апартамент с три спални за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на втори етаж в масивна триетажна жилищна сграда. Състои се от коридор, кухня, хол, три спални, баня, тоалетна и три тераси, с обща квадратура на имота от 115 кв.м. Бонус: таван – 38 кв.м.

Четиристаен апартамент за продажба в центъра на кв. Струмско на гр. Благоевград.

Четиристаен апартамент за продажба в центъра на кв. Струмско на гр. Благоевград. Жилището се намира на четвърти етаж в сграда ново строителство. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, три спални, баня с WC, отделна тоалетна и две тераси. Степен на завършеност: стени и тавани – мазилка; Под- замазка, Алуминиева дограма- .

Четиристаен апартамент за продажба в центъра на гр. Благоевград.

Четиристаен апартамент за продажба в центъра на гр. Благоевград. Апартамент с площ 120 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж в тухлена жилищна сграда.
Жилището е слънчево и уютно и се състои от:
* антре;
* кухня;
* хол;
* три спални;
* санитарен възел.
* две тераси;
Състояние:
* стени - латекс, тапети;
* под - запазен естествен паркет, мозайка;

Непреходен четиристаен апартамент с ГАРАЖ за продажба в широк център на гр. Благоевград

Непреходен четиристаен апартамент с ГАРАЖ за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на трети жилищен етаж, в тухлена сграда, локализирана в близост до СОУИЧЕ. Състои се от коридор, просторна всекидневна с кухненски бокс, три спални помещения, баня със санитарен възел, отделен санитарен възел и тераса към всяка една от стаите.