Обзаведен тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с АКТ 16, контролиран достъп и добре поддържани общи части. Състои се от всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна и две тераси, с обща площ на имотът от 100 кв.м. Много добро общо състояние: под – ламинат, теракот; стени – венецианска мазилка, шпакловани с положен латекс; дограма – PVC, баня и санитарен възел – 100% завършени, монтиран слънчев колектор. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената.

Непреходен тристаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград

Непреходен тристаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, две спални, тераса и баня с тоалетна, с обща площ на имота от 77 кв.м. Жилището е в добро общо състояние. Локализирано в района на гарата, Лидл и на минути от центъра на града. Свободно паркиране в района.

Едностаен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград

Едностаен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържан саниран панелен блок – с контролиран достъп и функциониращ асансьор. Състои се от входно антре, стая и баня с тоалетна, с площ от 18.83 кв.м.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Жилището е разположено на среден етаж, в добре поддържан панелен блок. Състои се от входно антре, кухня, хол с излаз към тераса, спалня и баня със санитарен възел. Много добро общо състояние. Продава се с наличните мебели. Прилежащо мазе към имота. Намира се в близост до училище, детски заведения и площадки, магазини.

Гарсониера за продажба в саниран блок в кв. Струмско на гр. Благоевград.

Гарсониера за продажба в саниран блок в кв. Струмско на гр. Благоевград. Жилището е вътрешно, разположено на среден етаж в сграда обслужваща се от асансьор. Състои се от разпределителен коридор, хол, кухня, баня със санитарен възел и тераса. Подготвено за извършване на ремонт.

Урегулиран поземлен имот за продажба в кв. Струмско

Урегулиран поземлен имот за продажба в кв. Струмско. Парцелът е с площ от 892 кв.м., всички комуникации са в непосредствена близост. Чудесен за построяването на еднофамилна къща с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 60 %, максимален кинт – 1,2, минимално озеленяване 40 %, максимална кота корниз 10 м.

Непреходен тристаен апартамент за продажба в кв. Струмско гр. Благоевград

Непреходен тристаен апартамент за продажба в кв. Струмско гр. Благоевград. Намира се в тухлена сграда ново строителство – с АКТ 16. Състои се от коридор, дневна с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна и три тераси, с площ на имота от 80 кв.м. Състояние: под – замазка; стени – шпакловка; ВиК – до тапа; ел. инсталация – до точка, 100% завършена баня със санитария. Прилежащо мазе.

Двуетажна еднофамилна къща ново строителство за продажба в кв. Струмско

Двуетажна еднофамилна къща ново строителство за продажба в кв. Струмско. Разполага с отлично местоположение на тихо място с лесен достъп. Къщата е със застроена площ от 157,4 кв.м, разположена в парцел с площ 500 кв. м. Разпределение:

- първи етаж с площ 72,55 кв. м., се състои от просторна всекидневна с кухненски бокс и трапезария с излаз към двора, санитарен възел, стълбищна клетка;

- втори етаж с площ 84,85 кв. м. са разпределени три спални, двa санитарен възел и тераса.

Етаж от къща за продажба в кв. Струмско на град Благоевград

Етаж от къща за продажба в кв. Струмско на град Благоевград. Жилището е със самостоятелен вход, разположено на първи етаж от четириетажна тухлена кооперация. Състои се от входно антре, кухня с трапезария, хол, три спални помещения, два санитарни възела с бани, две големи тераси и една по-малка, с обща площ на имота – 128 кв.м. В цената е включен гараж -15 кв.м, две избени помещения и мансарден тавански етаж с квадратура 75 кв.м. Жилището е за основен ремонт.

Саниран тристаен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград.

Саниран тристаен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Жилището е разположено на шести етаж в осем етажен блок обслужващ се от асансьор. Състои се от коридор, хол, кухня, две спални, баня, санитарен възел и две тераси. Жилището е за ремонт.