Помещение под наем в широк център на град Благоевград

Помещение под наем в широк център на град Благоевград. Намира се на партер, с лесен достъп и място за паркиране. Състои се от едно голямо помещение и офис, самостоятелен санитарен възел. Трифазен ток.

Склад под наем в кв. Еленово на гр. Благоевград.

Склад под наем в кв. Еленово на гр. Благоевград. Намира се на партер в сграда старо строителство с контролиран достъп и място за паркиране. Състои се от помещение с офис и санитарен възел с площ 200 кв.м.

Склад под наем в широк център на град Благоевград

Склад под наем в широк център на град Благоевград. Намира се на партер, с лесен достъп. В близост до автомивка и сервизни помещения. Склада е с квадратура от 40 кв.м. Последно е функционирало като автосервиз.

Производствено помещение в промишлената зона на гр. Благоевград.

Производствено помещение в промишлената зона на гр. Благоевград. Намира се на партер, сграда старо строителство, с лесен достъп. Помещение с площ от 900 кв.м и склад 300кв. м. Трифазен ток. Има място за паркиране. Цената е без ДДС.

Склад с офис под наем в гр. Кочериново.

Склад с офис под наем в гр. Кочериново. Намира се на партер, с лесен достъп. Склада е с площ от 580 кв.м. Трифазен ток. Има място за паркиране. Последно е работило като цех. Цената е с ДДС.

Склад под наем в промишлената зона – Зелендолско шосе на гр. Благоевград.

Склад под наем в промишлената зона – Зелендолско шосе на гр. Благоевград. Сграда ново строителство, с лесен достъп. Склада е с площ от 700 кв.м., с обособен офис в него с площ от 40 кв. м.. Трифазен ток. Има място за паркиране. Последно е работило като склад за хранителни стоки. Цената е без ДДС.

Склад под наем в промишлената зона – Покровнишко шосе на гр. Благоевград.

Склад под наем в промишлената зона – Покровнишко шосе на гр. Благоевград. Намира се на партер, сграда старо строителство, с лесен достъп. Склада е с площ от 450 кв.м. Трифазен ток. Има място за паркиране. Последно е работило като цех. Цената е без ДДС.

Помещение под наем в широк център на град Благоевград

Помещение под наем в широк център на град Благоевград. Намира се на партер, с лесен достъп и място за паркиране. Състои се от едно голямо помещение и няколко по- малки, самостоятелен санитарен възел. Трифазен ток.

Склад под наем в промишлената зона на гр. Благоевград.

Склад под наем в промишлената зона на гр. Благоевград. Намира се на партер, сграда старо строителство, с лесен достъп. Склада е с площ от 350 кв.м. Трифазен ток. Има място за паркиране. Цената е без ДДС.