Офис под наем в широк център на гр. Благоевград

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на първи офисен етаж в нова жилищна кооперация, локализирана в района на студентските общежития към ЮЗУ „Неофит Рилски“. Състои се от едно работно помещение със самостоятелен санитарен възел, с обща площ на имота от 18 кв.м. Добро общо състояние. Подходящ за студио за красота.

Обзаведен офис под наем в идеален център на гр. Благоевград

Обзаведен офис под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на трети жилищен етаж в сграда ново строителство, локализирана в района на Областна и Общинска администрации. Състои се от едно работно помещение със самостоятелен санитарен възел и тераса, с обща площ на имота от 35 кв.м. Обзаведен с три бюра със столове и рафтове. Отопление/охлаждане – посредством климатик.

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в жилищна кооперация, локализирана в района на Общинска и Областна администрация. Състои се от две работни помещения със самостоятелен санитарен възел, с обща площ на имота от 30 кв.м. Много добро общо състояние: под – ламинат, стени – шпакловани с положен латекс, дограма – PVC.

Офис под наем в кв. Запад на гр. Благоевград.

Офис под наем в кв. Запад на гр. Благоевград. Помещението се намира в блок №19, в непосредствена до клиника лайф. Състои се от едно основно помещение и санитарен възел. Самостоятелен електромер и водомер.

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград. Състои се от коридор, две работни помещения, обособено място за кухненски бокс и баня със санитарен, с обща квадратура на имота от 50 кв.м. Отопление/охлаждане – посредством климатици. Цената е без включен ДДС.

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на първи жилищен етаж в новопостроена тухлена сграда с луксозно завършени общи части. Имотът се състои от коридор, две работни помещения, килер, баня с тоалетна и тераса. Завършване до ключ – спрямо желанията на клиента.

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград.

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград. Разположен в близост до мол Ларго на главна пешеходна улица. Състои се от едно общо помещение, обзаведено с две бюра  и секция. 

Оборудвано студио за красота под наем в широк център на град Благоевград

Оборудвано студио за красота под наем в широк център на град Благоевград. Намира се на главен булевард, в новопостроена жилищна сграда с добре завършени общи части. Състои се от помещение за фризьор и маникюрист и друго помещение за масажист. Готово за ползване.

Офис с ТРИ работни помещения под наем в широк център на гр. Благоевград

Офис с ТРИ работни помещения под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на първи етаж в сграда ново строителство – с АКТ 16. Разполага с кухненски бокс и два санитарни възела. Отопление/охлаждане – климатици. Обща площ: 120 кв.м. Цена: 1000 лв. без ДДС.

Офис под наем в ТОП център на гр. Благоевград

Офис под наем в ТОП център на гр. Благоевград. Намира се на втори етаж над магазини в сграда ново строителство с АКТ 16, локализирана на възлово място – на минути от Общинска и Областна администрация, център, банкови институции. Състои се от коридор, две работни помещения, обособено място за кухненски бокс, баня със санитарен възел и тераса, с обща квадратура на имота от 50 кв.м. Отопление/охлаждане – посредством климатик.