Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград.

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград. Разположен в близост до мол Ларго на главна пешеходна улица. Състои се от едно общо помещение, обзаведено с две бюра  и секция. 

Оборудвано студио за красота под наем в широк център на град Благоевград

Оборудвано студио за красота под наем в широк център на град Благоевград. Намира се на главен булевард, в новопостроена жилищна сграда с добре завършени общи части. Състои се от помещение за фризьор и маникюрист и друго помещение за масажист. Готово за ползване.

Офис под наем в широк център на град Благоевград

Офис под наем в широк център на град Благоевград. Намира се на първи етаж, в новопостроена жилищна сграда, със самостоятелен вход и луксозно завършени общи части. Разположен е на главен булевард близо до главната пешеходна зона на града и всички държавни институции. Офиса е оборудван с две бюра, компютри, принтер, климатик, кафе-машина, мека мебел с подходяща маса.

Офис с ТРИ работни помещения под наем в широк център на гр. Благоевград

Офис с ТРИ работни помещения под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на първи етаж в сграда ново строителство – с АКТ 16. Разполага с кухненски бокс и два санитарни възела. Отопление/охлаждане – климатици. Обща площ: 120 кв.м. Цена: 1000 лв. без ДДС.

Офис под наем в ТОП център на гр. Благоевград

Офис под наем в ТОП център на гр. Благоевград. Намира се на втори етаж над магазини в сграда ново строителство с АКТ 16, локализирана на възлово място – на минути от Общинска и Областна администрация, център, банкови институции. Състои се от коридор, две работни помещения, обособено място за кухненски бокс, баня със санитарен възел и тераса, с обща квадратура на имота от 50 кв.м. Отопление/охлаждане – посредством климатик.

Офис под наем в идеален център на град Благоевград

Офис под наем в идеален център на град Благоевград. Помещението се състои от две нива и санитарен възел. Обща площ - 40 кв.м. Намира се до главната пешеходна зона.

Офис под наем в идеален център на град Благоевград

Офис под наем в идеален център на град Благоевград. Помещението се състои от две отделни зали, с общ санитарен възел. Намира се на комуникативно място, в близост до Мол Ларго и държавни институции.

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград. Състои се от просторна стая с две работни бюра, шкаф и климатик и самостоятелен санитарен възел, с обща квадратура на имота от 30 кв.м.

Помещение със статут на банков офис под наем на бул. Кирил и Методий в гр. Благоевград

Помещение със статут на банков офис под наем на бул. Кирил и Методий в гр. Благоевград. Състои се от две нива – партер, с площ от 161 кв.м. и сутерен – със същата площ. В много добро общо състояние е. Поради факта, че предходните наематели са били банкова институция, обектът е добре обособен и защитен – монтирани системи за видеонаблюдение, стойки за камери, сензори, аспирация, климатици и др. На първо ниво са обособени зала за клиенти, две самостоятелни работни помещения, място за отдих, санитарен възел, трезор, сървърно помещение.

Офис под наем в широк център на град Благоевград

Офис под наем в широк център на град Благоевград. Състои се от търговска площ и санитарен възел – обща квадратура 45 кв.м. Намира се до главен булевард, с добър поток от хора.