УПИ за продажба в с. Рилци на обл. Благоевград

УПИ за продажба в с. Рилци на обл. Благоевград. Намира се тиха уличка, разположена на метри от кметството. Парцелът е с правилна форма, с площ от 600 кв.м. Всички необходими комуникации (ток, вода, канал) – в имота.

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с АКТ 16, контролиран достъп и добре поддържани общи части. Състои се от всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна и две тераси, с обща площ на имотът от 100 кв.м. Много добро общо състояние: под – ламинат, теракот; стени – венецианска мазилка, шпакловани с положен латекс; дограма – PVC, баня и санитарен възел – 100% завършени, монтиран слънчев колектор. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената.

Двуетажна къща ново строителство за продажба в с.Бараково., на 7 км. от Благоевград

Двуетажна къща ново строителство за продажба в с.Бараково., на 7 км. от Благоевград. Разположена е на тихо и спокойно място с лесен достъп. Къщата е със застроена площ от 240 кв.м., разпределени по следния начин: Първо ниво на къщата е с площ от 120 кв.м., като са разположени всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня със санитарен възел. Вторият етаж е със следното разпределение: три спални, всяка от които със самостоятелен санитарен възел и тераса.

Непреходен тристаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград

Непреходен тристаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, две спални, тераса и баня с тоалетна, с обща площ на имота от 77 кв.м. Жилището е в добро общо състояние. Локализирано в района на гарата, Лидл и на минути от центъра на града. Свободно паркиране в района.

Двуетажна масивна сграда с прилежаща земя за продажба на около 12 км. от гр. Благоевград

Двуетажна масивна сграда с прилежаща земя за продажба на около 12 км. от гр. Благоевград. Състои се от две нива, разпределени по следният начин: Първо ниво - функциониращ магазин за хранителни стоки със складово помещение и санитарен възел; напълно обзаведен ресторант, оборудвана кухня, две складови помещения, санитарен възел; стая за отдих/офис със самостоятелен санитарен възел. Второ ниво – възможност за реконструиране във всекидневна с кухненски бокс, три спални и два санитарни възела.

Урегулиран поземлен имот за продажба в с. Изгрев, общ. Благоевград

Урегулиран поземлен имот за продажба в с. Изгрев, общ. Благоевград. Имот, с площ 1547 кв.м., с лице към асфалтиран път. Всички комуникации – в непосредствена близост. Чудесен за построяване на многофамилна къща.

ПРОИЗВОДСТВЕНО ПРЕДПРИЯТИЕ за продажба в близост до гр. Благоевград

ПРОИЗВОДСТВЕНО ПРЕДПРИЯТИЕ за продажба в близост до гр. Благоевград. Предназначение: ”ФУРНА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ХЛЯБ И ХЛЕБНИ ИЗДЕЛИЯ”, ведно с прилежаща земя. Обектът представлява самостоятелна монолитна сграда, разположена на едно ниво, с уредени инфраструктурни и улични регулационни граници и комуникации, със следните характеристики: площ на парцела: 1000 кв.м., едноетажна - масивна производствена сграда, с РЗП: 172,40 кв.м. , височина на тавани: 3.50 метра, трифазен / монофазен ток - с индивидуална партида, ВиК инсталация - с индивидуална партида, канализация.

Земеделски имот за продажба в село Покровник, общ. Благоевград

Земеделски имот за продажба в село Покровник, общ. Благоевград. Имотът е с правоъгълна форма и големина от 2000 кв.м.,в близост до асфалтов път и на 4 км. от гр. Благоевград.

Двуетажна еднофамилна къща за продажба в с. Бараково

Двуетажна еднофамилна къща за продажба в с. Бараково. Намира се в близост до центъра на селото, на тихо място с лесен достъп. Къщата е с разгъната застроена площ от 190 кв.м., разположена върху парцел, с площ 600 кв.м. Къщата е в строеж и се продава в състоянието й към момента. Има всички разрешителни и одобрени проекти. Вода, ток, канализация. Състои се от 1-во ниво: входно антре с дрешник, кухня, хол и санитарен възел. Второ ниво: три спални помещения, две веранди и санитарен възел.

Парцел за продажба в с. Българчево

Парцел за продажба в с. Българчево. Парцелът е с площ от 755 кв.м, чудесен за построяването на еднофамилна къща с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 60 %, максимален кинт – 1,2, минимално озеленяване 40 %, максимална кота корниз 10 м. В близост до ток, вода ,канал.