Апартамент с ЧЕТИРИ спални и ПАРКОМЯСТО под наем в идеален център на гр. Благоевград

Апартамент с ЧЕТИРИ спални и ПАРКОМЯСТО под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство, локализирана на метри от пощата. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, четири спални, баня с тоалетна, тоалетна и три тераси. Кухнята е оборудвана с готварска печка с абсорбатор, хладилник, пералня, съдомиялна, микровълнова печка, климатик и трапезна маса със столове. Холът разполага с ъглова мека мебел с подходяща маса, скрин с телевизор и климатик. Първата спалня разполага с легло тип спалня с гардероб и климатик.

Апартамент с ТРИ спални за продажба в широк център на гр. Благоевград

Апартамент с ТРИ спални за продажба в широк център на гр. Благоевград. Имот, разположен на целият трети етаж от тухлена жилищна кооперация, локализирана на метри от младежкия дом. Състои се от разпределителен коридор, кухня с трапезария, хол, три спални, три бани с WC и тераса, с площ на имотът от 126 кв.м. Добро общо състояние: под – дюшеме, теракот; стени – варова мазилка; дограма – двоен дървен стъклопакет. Прилежащи – мазе, с площ 20кв.м.

Апартамент с ТРИ спални за продажба до ЮЗУ „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград

Апартамент с ТРИ спални за продажба до ЮЗУ „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство, локализирана на метри от студентските общежития. Състои се от коридор; всекидневна с кухненски бокс; три спални, една от които със самостоятелна баня с тоалетна и гардеробна; баня с тоалетна; четири тераси, с обща площ на имота от 134 кв.м. Прилежащо мазе с площ от 5.29 кв.м.

Апартамент с ТРИ спални под наем до ЮЗУ „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград

Апартамент с ТРИ спални под наем до ЮЗУ „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство, локализирана на метри от студентските общежития. Състои се от коридор; всекидневна с кухненски бокс; три спални, една от които със самостоятелна баня с тоалетна и гардеробна; баня с тоалетна; четири тераси, с обща площ на имота от 134 кв.м. Всекидневната разполага с печка, хладилник, пералня, микровълнова и трапезна маса със столове. Трите спални са обзаведени с по две единични легла, гардероб и бюро. Готов за настаняване.

Непреходен многостаен апартамент с гараж за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Непреходен многостаен апартамент с гараж за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Намира се на трети жилищен етаж в тухлена сграда. Състои се от кухня с трапезария, хол, три спални, две бани със санитарни възли, три тераси, с обща площ на имота 150 кв.м. Жилището е в много добро състояние. Продава се с наличното обзавеждане. Към жилището има мазе и гараж, които са включени в цената.

Апартамент с ТРИ спални за продажба в широк център на гр. Благоевград

Апартамент с ТРИ спални за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в нова тухлена жилищна кооперация – с АКТ 16 и контролиран достъп. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, три спални, баня с тоалетна, тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 101.20 кв.м.

Слънчево и просторно жилище за продажба в широк център на гр. Благоевград.

Слънчево и просторно жилище за продажба в широк център на гр. Благоевград. Състои се от кухня, трапезария, хол, две спални, баня с тоалетна и две тераси. Апартамента е саниран през 2016 г. и е в следното състояние:

- нова дограма - висок клас 5-камерна, с поставени мраморни первази на терасите и прозорците;

Обзаведен непреходен апартамент с ТРИ спални в ТОП център на гр. Благоевград

Обзаведен непреходен апартамент с ТРИ спални в ТОП център на гр. Благоевград. Намира се на ВТОРИ жилищен етаж в тухлена кооперация - монолитно строителство. Състои се от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, три спални, баня с тоалетна и три тераси, с реална площ на имота от 92.62кв.м. плюс 6.19% идеални части. Много добро общо състояние: топлоизолация, ПВЦ-дограма, подменени ел. и ВиК инсталации, 100% завършена баня със санитария, под – ламинат, теракот, стени и тавани – шпакловани с положен латекс, изпълнен по проект интериор с поръчкови мебели.

Многостаен апартамент за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Многостаен апартамент за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Разположен на трети жилищен етаж в четириетажна масивна жилищна сграда. Състои се от кухня с трапезария, дневна, две антрета, три спални, баня, тоалетна, мокро помещение и две тераси с обща площ 152,28м2. Апартаментът е с топлоизолация по външните стени и на таванската плоча с изградена парна инсталация на дърва. МАЗЕ, състоящо се от две помещения с обща площ 34,54м2 включено в цената.

Многостаен апартамент с ГАРАЖ за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Многостаен апартамент с ГАРАЖ за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Апартамента се намира на трети непоследен етаж, в тухлена сграда с АКТ 16. Състои се от разпределителен коридор, трапезария с кухненски бокс, хол, три спални помещения, три тераси, три санитарни възела с три бани. Продава се в състоянието, в което се намира. Бонус мазе.