Мезонет за продажба в широк център на гр. Благоевград

Мезонет за продажба в широк център на гр. Благоевград. Разпределението на жилището е следното : Първи етаж се състои от входно антре, кухня с трапезария и санитарен възел. Вторият от дневна, с излаз към тераса, спалня и баня с тоалетна. Жилището се намира на тиха и спокойна улица, в близост до Община Благоевград, Американски университет и централна пешеходна зона на града.

Мезонет с три спални за продажба в широк център на гр. Благоевград

Мезонет с три спални за продажба в широк център на гр. Благоевград. Сградата се състои от сутерен с гаражи и мазета, с пет жилищни етажа. Апартаментът е разположен на два етажа, с обща квадратура на жилището от 166 кв.м. Първият етаж се състои просторна всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня със санитарен възел и тераса.

Мезонет с три спални за продажба в широк център на гр. Благоевград

Мезонет с три спални за продажба в широк център на гр. Благоевград. Сградата се състои от сутерен с гаражи и мазета, с пет жилищни етажа. Апартаментът е с югоизточно изложение. Разположен на два етажа, с обща квадратура на жилището от 137 кв.м.

Мезонет с три спални в сграда ново строителство с АКТ 16 за продажба в широк център на гр. Благоевград

Мезонет с три спални в сграда ново строителство с АКТ 16 за продажба в широк център на гр. Благоевград. Ситуиран в тухлена сграда с добре поддържани общи части и контролиран достъп. Апартаментът се разполага на два етажа, с обща квадратура на жилището от 112 кв.м. Първият етаж се състои от коридор, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня със санитарен възел и тераса.

Мезонет под наем в Идеален център на гр. Благоевград.

Мезонет под наем в Идеален център на гр. Благоевград. Апартамента се намира на секунди от Община Благоевград и AUBG. Разпределението на жилището представлява : Първи етаж, кухненски бокс обзаведен с пералня, печка, хладилник, мека мебел с подходяща маса и WC. Втори етаж са разположени две спални помещения.

Просторен мезонет за продажба с атрактивна локация в широк център на гр. Благоевград

НОВА НАМАЛЕНА ЦЕНА!!! Просторен  мезонет за продажба с атрактивна локация в широк център на гр. Благоевград. Апартаментът е разположен на пети и шести жилищен етаж в тухлена кооперация, ситуирана до река Бистрица. Жилището се разполага на два етажа, с обща квадратура от 149 кв.м. Първият етаж се състои от коридор, всекидневна с кухненски бокс, спално помещение, баня със санитарен възел и тераса. Вторият се състои от антре, спалня, гардеробна стая и баня със санитария. Двете нива разполагат с отделен вход, като етажите са свързани помежду си посредством вита стълба.

Луксозен мезонет в тухлена сграда ново строителство за продажба в широк център на Благоевград.

Луксозен мезонет в тухлена сграда ново строителство за продажба в широк център на Благоевград. Жилището е разположено на етажи 4 -ти и 5 -ти и е с площ 101кв.м. Мезонетът е слънчев, уютен, с южно изложение.
Състои се от:
* ПЪРВО ниво: просторна кухня с трапезария; спалня; баня с тоалетна; тераса;
* ВТОРО ниво: голяма спалня (възможност за обособяване на две отделни спални); баня с тоалетна;
Състояние:
* под - теракот и ламинат;
* стени – фина шпакловка с положен латекс;
* ПВЦ дограма - троен стъклопакет;

Мезонет с две спални за продажба в идеален център на гр. Благоевград в близост до AUBG.

Мезонет с две спални за продажба в идеален център на гр. Благоевград в близост до AUBG. Жилището е разположено на етажи 5 и 6 с площ 120 кв.м. Жилището е слънчево и уютно с южно изложение.
Състои се от:
* ПЪРВО ниво: антре; кухня; хол; баня с тоалетна; тераса.
* ВТОРО ниво: две спални; баня с тоалетна;
Състояние:
* под - теракот и ламинат;
* стени – шпакловка с положен латекс;
* алуминиева дограма;
* входна и интериорни врати;

АКТ 16. НОВА СГРАДА В КВАРТАЛ ЕЛЕНОВО НА БЛАГОЕВГРАД!!! ПЕРФЕКТНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ!!!

АКТ 16. НОВА СГРАДА В КВАРТАЛ ЕЛЕНОВО НА БЛАГОЕВГРАД!!! ПЕРФЕКТНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ!!! Апартаментът се състои от коридор, дневна с кухненски бокс, спалня, тераса, санитарен възел и гардеробна на 1-во ниво и спалня с просторна баня с WC на 2-ро ниво. Степента на завършеност е следната: гипсова шпакловка по стените, замазка на пода, ПВЦ дограма, ВиК до тапа , ел. до точка, метална входна врата, напълно завършени общи части, партиди за ток и вода.