Партерно помещение за продажба в широк център на град Благоевград

Партерно помещение за продажба в широк център на град Благоевград. Състои се от търговска площ и санитарен възел с обща квадратура от 50 кв. м. Имотът е с витрина към главен булевард с голям човекопоток.

Специализиран магазин за продажба на сладолед под наем в кв. Еленово на гр. Благоевград.

Специализиран магазин за продажба на сладолед под наем в кв. Еленово на гр. Благоевград. Състои се се от търговска зала и санитарен възел. Предлага се с цялото налично обзавеждане и оборудване. Към имота има прилежащо складово помещение.

Магазин под наем на метри от идеален център на гр. Благоевград

Магазин под наем на метри от идеален център на гр. Благоевград. Състои се от търговска площ, склад и самостоятелен санитарен възел, с площ на обекта от 50 кв.м. С витрина към възлов булевард, локализиран в близост до държавни и общински институции. Отопление/охлаждане – посредством климатик.

Магазин на ДВЕ улици за продажба в широк център на гр. Благоевград

Магазин на ДВЕ улици за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в жилищна сграда ново строителство с АКТ 16. Имотът е с витрини откъм две улици – с човекопоток. Състои се от партерно ниво – с два входа, с площ от 52.30 кв.м. и сутеренно ниво (в което е обособен санитарен възел) – с площ 87.73 кв.м., свързани посредством вътрешно стълбище. Прилежащи части: 18.29 кв.м. идеални части от общите части на сградата и от правото на строеж върху мястото. Предназначение: за търговска дейност. Цената е с включен данък добавена стойност.

Магазин под наем на ДВЕ улици в широк център на гр. Благоевград

Магазин под наем на ДВЕ улици в широк център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в жилищна сграда ново строителство с АКТ 16. Имотът е с витрини откъм две улици – с човекопоток. Състои се от партерно ниво – с два входа, с площ от 52.30 кв.м. и сутеренно ниво (в което е обособен санитарен възел) – с площ 87.73 кв.м., свързани посредством вътрешно стълбище. Предназначение: за търговска дейност. Цената е без включен данък добавена стойност.

Партерен магазин под наем в широк център на град Благоевград

Партерен магазин под наем в широк център на град Благоевград. Състои се от търговска площ и санитарен възел с обща квадратура от 50 кв. м. Имотът е с витрина към главен булевард с голям човекопоток.

Чудесна инвестиция с висока доходност. Работещ магазин за продажба в идеален център на гр. Благоевград

Чудесна инвестиция с висока доходност. Работещ магазин за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж, в близост до главната пешеходна зона на града, Община Благоевград и други държавни институции и магазини. Улицата е с голям човекопоток, в близост са разположени множество търговски помещения. Състои от търговска част, складово помещение, санитарен възел.

Помещение за продажба в широк център на град Благоевград

Помещение за продажба в широк център на град Благоевград. Състои се от търговска част с площ -15 кв.м. и санитарен възел. Намира се на партерно ниво, в новопостроена жилищна сграда с АКТ 16, в близост до общежитията на АУБГ.

Магазин за продажба в идеален център на град Благоевград

Магазин за продажба в идеален център на град Благоевград. Помещението е разделено на две отделни зали и санитарен възел. Общата площ е 40 кв.м. Намира се в близост до кооперативен пазар и централната пешеходна зона.

Магазин под наем в широк център на гр. Благоевград

Магазин под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на партерно ниво в сграда ново строителство, локализирана в близост до главен булевард. Състои се от търговска площ и санитарен възел с обща площ на имота от 23.50 кв.м.