Магазин за продажба в центъра на гр. Благоевград

Магазин за продажба в центъра на гр. Благоевград. Намира се на две минути от главната търговска улица. Помещението е с площ от 24,41 кв. м. в нова сграда на партерно ниво. Състои се от търговска зала, склад и тоалетна. Подходящо за всякакъв тип бизнес: магазин, офис, фризьорски салон и др. Степен на завършеност: шпакловка и замазка.

Партерно помещение под наем в широк център на гр. Благоевград

Партерно помещение под наем в широк център на гр. Благоевград. Състои се от търговско помещение, склад и санитарен възел – обща площ на имота 35кв.м.

Магазин на две нива за продажба в ж.к. Ален мак на гр. Благоевград

Магазин на две нива за продажба в ж.к. Ален мак на гр. Благоевград. Намира се в новострояща се жилищна кооперация с АКТ за приемане на конструкцията (АКТ 14) от май 2018 год. Състои се от две нива – партерно, с площ от 20.18 кв.м. и сутерен (на кота -2.40м), с площ от 23.12 кв.м., свързани посредством вътрешно стълбище. Имотът е с витрина към главна улица. Възможност за гъвкав начин на плащане. Пусков срок: 2019 година.

Магазини за продажба в кв. Грамада на гр. Благоевград

Магазини за продажба в кв. Грамада на гр. Благоевград. Помещението е с площ от 68 кв. м. в нова сграда на партерно ниво. Състои се от търговска зала и тоалетна. Подходящо за: офис, фризьорски салон и др. Възможност за преустрояване в апартамент.

Магазин със склад за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград

Магазин със склад за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Магазинът се състои от търговска част и санитарен възел с обща ЗП от 21.86 кв. м. и самостоятелен склад с площ 12.80 кв. м.. Предлага се завършен до ключ, както следва: под - гранитогрес; стени -латекс; окачени тавани; завършен санитарен възел със санитария. Подходящо за всякакъв тип бизнес: магазин, офис и др. Отлична инвестиция.

Специализиран магазин за продажба на сладолед под наем в кв. Еленово на гр. Благоевград

Специализиран магазин за продажба на сладолед под наем в кв. Еленово на гр. Благоевград. Състои се се от търговска зала и санитарен възел. Предлага се с цялото налично обзавеждане и оборудване. Към имота има прилежащо складово помещение.

Търговски обект за продажба в идеален център на град Благоевград

Търговски обект за продажба в идеален център на град Благоевград. Намира се на партерно ниво, в близост до други търговски обекти. Състои се от търговска част с площ от 93 кв. м., складово помещение с площ от 23 кв. м. и санитарен възел. Степен на завършеност: стени – латекс, под - теракот, окачен таван, завършен санитарен възел.

Партерно помещение за продажба в широк център на град Благоевград

Партерно помещение за продажба в широк център на град Благоевград. Състои се от търговска площ и санитарен възел с обща квадратура от 50 кв. м. Имотът е с витрина към главен булевард с голям човекопоток.

Търговски обект под наем в идеален център на гр. Благоевград

Търговски обект под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в жилищна кооперация, локализирана в района на Общинска и Областна администрация. Състои се от две работни помещения със самостоятелен санитарен възел, с обща площ на имота от 30 кв.м. Много добро общо състояние: под – ламинат, стени – шпакловани с положен латекс, дограма – PVC.

Партерно помещение под наем в широк център на град Благоевград

Партерно помещение под наем в широк център на град Благоевград. Разположено е на главен булевард, в близост до други търговски обекти. Състои се от просторна търговска част, склад и санитарен възел, обща площ на имота 55 кв.м.