Масивна двуетажна къща за продажба в с. Бараково.

Масивна двуетажна къща за продажба в с. Бараково. Къщата е с РЗП от 450 кв.м. и е със следното разпределение: На първия етаж са разположени кухня с всекидневна, две спални помещения, три бани със санитарни възела. На втория етаж се намират две спални, два дрешника, килер, баня с тоалетна. Отоплението на къщата е решено посредством локално парно с камина. Парцелът е с площ от 518 кв.м като е облагороден с овощни дръвчета и има наличен бунар. В задната част на двора са разположени барбекю, тоалетна и складово помещение.

Парцел с постройка за продажба на около 15 кв.м. от гр. Благоевград.

Парцел с постройка за продажба на около 15 кв.м. от гр. Благоевград. Имот, с площ от 868 кв.м., с постройка – каменна зидария, навес с плоча и бетонен басейн – тип рибарник. Парцел с ток, вода и канал, разположен в подножието на борова гора. Чудесен за построяване на еднофамилна къща или вила за отдих.

Двуетажна еднофамилна къща с АКТ 16 за продажба в с. Долно Българчево

Двуетажна еднофамилна къща с АКТ 16 за продажба в с. Долно Българчево, на около 6 км. от гр. Благоевград. Къща с РЗП 200 кв. м. и парцел към нея - 400 кв. м. Разпределение:

  • на първо ниво: в едно общо помещение са разположени кухня, трапезария и хол (с излаз към голяма веранда и достъп до градината); тоалетна,

  • на второ ниво: две спални, просторен коридор и баня с тоалетна

  • на трето ниво: спалня (кабинет).

    Двор, с изградени лятна кухня, барбекю, басейн и цветни алеи. Масивна ограда, дървени порти и два подземни гаража.

Луксозна двуетажна къща под наем в с. Рилци

Луксозна двуетажна къща под наем в с. Рилци. Mалко, но бързо разрастващо се село, разположено в Югозападна България на 3 км от гр. Благоевград. Къщата е разположена в борова горичка в началото на селото. Първият етаж се състои от голяма дневна с кухненски кът, зала за игри, механа, баня с тоалетна. На вторият етаж са разположени три спални помещения, дневна с кухненски бокс, две бани с два санитарни възела, три веранди. В двора е изградено барбекю с лятна кухня. Отоплението е посредством парно на пелети и климатици, а водата чрез собствен водоизточник.

Двуетажна еднофамилна къща за продажба в село Полето. Общ. Симитли.

Двуетажна еднофамилна къща за продажба в село Полето. Общ. Симитли. Намира се в подножието на Пирин планина на около 8 км. от гр. Симитли и 24 км. от гр. Благоевград.  Дворното място е с площ 724 кв.м. , облагородено с дръвчета.  Къщата е построена на два етажа с застроена площ от 64 кв. м.  и разгъната застроена площ от 128 кв.м.. Първият етаж от къщата към момента не  е обитаван. Втори етаж се състои от дневна с кухненски бокс, две спални помещения, баня със санитарен възел и тераса от където се открива чудесна панорамна гледка.

Реновирана двуетажна еднофамилна къща за продажба в кв. Изгрев на гр.Благоевград

Реновирана двуетажна еднофамилна къща за продажба в кв. Изгрев на гр.Благоевград. Разполага с отлично местоположение - на тихо място с лесен достъп. Къщата е със застроена площ от 150 кв.м, разположена в парцел с площ 450 кв. м. Разпределение:

- първи етаж с площ 75 кв. м. се състои от просторна всекидневна с кухненски бокс и трапезария с излаз към двора, стълбищна клетка;

- на втори етаж с площ 75 кв. м. са разпределени две спални, един санитарни възела, тераси.

Новопостроена двуетажна къща с АКТ 16 за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград.

Новопостроена двуетажна къща с АКТ 16 за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Къща, с разгъната застроена площ от 220 кв.м., построена върху имот с площ от 1 дка. Първо ниво се състои от предверие, просторна всекидневна с кухненски бокс, три спални, баня с тоалетна и самостоятелна тоалетна. На второ ниво са разположени всекидневна, спалня, тоалетна и голяма веранда. Отоплението е решено, посредством локално парно на газ, а водата – чрез собствен водоизточник. Чудесно семейно жилище.

Двуетажна еднофамилна къща ново строителство за продажба в с. Бараково.

Двуетажна еднофамилна къща ново строителство за продажба в с. Бараково. Разполага с отлично местоположение на тихо място с лесен достъп. Къщата е със застроена площ от 140 кв.м, разположена в парцел с площ 550 кв. м. Разпределение:

- първи етаж се състои от просторна всекидневна с кухненски бокс и трапезария, санитарен възел, стълбищна клетка;

- втори етаж са разпределени три спални всяка с излаз на тераса, два санитарни възела.

Двуетажна еднофамилна къща ново строителство за продажба в кв. Струмско.

Двуетажна еднофамилна къща ново строителство за продажба в кв. Струмско. Разполага с отлично местоположение на тихо място с лесен достъп. Къщата е със застроена площ от 175 кв.м, разположена в парцел с площ 600 кв. м. Разпределение:

- първи етаж с площ 80 кв. м.се състои от просторна всекидневна с кухненски бокс и трапезария с излаз към двора, санитарен възел, стълбищна клетка;