Земеделски имот за продажба в село Покровник, общ. Благоевград

Земеделски имот за продажба в село Покровник, общ. Благоевград. Имотът е с правоъгълна форма и големина от 2000 кв.м.,в близост до асфалтов път и на 4 км. от гр. Благоевград.

Земеделска земя за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Земеделска земя за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Имот, с площ 1.258 дка, находящ се в района на х-л Омон. Ток, вода – в близост.

Земеделска земя за продажба в гр. Благоевград

Земеделска земя за продажба в гр. Благоевград. Имота е с площ от 800 кв.м., с лице към асфалтиран път, в близост до всички комуникации. Намира се в близост до хотел „ Езерец“.

Земеделска земя за продажба кв. Баларбаши на гр. Благоевград.

Земеделска земя за продажба кв. Баларбаши на гр. Благоевград. В непосредствена близост до комуникации с площ 1300 кв. м.  Имотът попада в общо устройствения план на гр. Благоевград с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 60 %, максимален кинт – 1,2, минимално озеленяване 40 %, максимална кота корниз 10 м. Достъпът до имотът става посредством асфалтов път.

Земеделска земя за продажба в непосредствена близост до Зелендолско шосе.

Земеделска земя за продажба в непосредствена близост до Зелендолско шосе. Имотът попада в общо устройствения план на гр. Благоевград с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 70 %, максимален кинт – 2,5, минимално озеленяване 20 %, максимална кота корниз 15 м. В непосредствена близост до комуникации с площ 1000 кв. м. 

Земеделска земя за продажба на Покровнишки път.

Земеделска земя за продажба на Покровнишки път. В непосредствена близост до комуникации с площ 1600 кв. м.  Имотът попада в общо устройствения план на гр. Благоевград с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 70 %, максимален кинт – 2,5, минимално озеленяване 20 %, максимална кота корниз 15 м.

Работещо земеделско стопанство, за продажба на 15 км. от гр. Благоевград.

Работещо земеделско стопанство, за продажба на 15 км. от гр. Благоевград. Обработваема земеделска земя 12 декара засадена с ягоди, малини, праскови и череши. Цялото стопанство е заградено с мрежа разполага с трактор/верижен/ 70 к.с., 3 фрези, пръскачка, друг инвентар за обработване на земята. Изградено е капково напояване, като водата за поливни нужди е достатъчно и идва от дере. Бита е сонда за питейна вода с малък дебит. Изградена е и постройка за почивка. Възможност за още 12 декара. с 10 годишен договор за аренда.

Праскови – около 500 дръвчета - 9 декара.

 Земеделска земя за продажба в землището на Първа промишлена зона, местността „Карамих. Бунар - Ш.44“.

 Земеделска земя за продажба в землището на Първа промишлена зона, местността „Карамих. Бунар - Ш.44“. Имотът е с площ от 3001 кв. м. с правоъгълна форма, разположен на равен терен. Достъпът е посредством черен път.

Земеделска земя за продажба в землището на Втора промишлена зона, местността „Карамих. Бунар - Ш.44“.

 

Земеделска земя за продажба в землището на Втора промишлена зона, местността „Карамих. Бунар - Ш.44“. Имотът е с площ от 1749 кв. м. с правоъгълна форма, разположен на равен терен. Достъпът е посредством черен път.

 Земеделска земя за продажба в землището на с. Рилци, местността „Тополите“.

Земеделска земя за продажба в землището на с. Рилци, местността „Тополите“. Имотът е с площ от 1200 кв. м. с правоъгълна форма, разположен на равен терен. Достъпът е посредством черен път.