Оборудвано заведение за продажба в широк център на гр. Благоевград

Оборудвано заведение за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в нова жилищна кооперация – с АКТ 16. Състои се от основно помещение, склад (със самостоятелен изход) и санитарен възел, с площ на имота от 76.86 кв.м. Общият капацитет на седящи места е 40 места. Има изградена вентилация и аспирация. Статут: кафе-аперитив. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената.

Търговски обект за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Търговски обект за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Помещението е с квадратура от 290 кв.м. Намира се в сграда ново строителство - Акт 16. Състои се от основно помещение, детски кът, кухня, закрита и открита тераса, склад, санитарен възел, съблекалня. Изградена вентилация и аспирация. Статутът е кафе – аперитив. Намира се на главна улица в модерна и нова част на квартал Еленово. Продава се с идеални части от земята, цялото налично обзавеждане и оборудване.

Оборудвано заведение под наем в широк център на гр. Благоевград

Оборудвано заведение под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в нова жилищна кооперация – с АКТ 16. Състои се от основно помещение, склад (със самостоятелен изход) и санитарен възел, с площ на имота от 76.86 кв.м. Общият капацитет на седящи места е 40 места. Има изградена вентилация и аспирация. Статут: кафе-аперитив.

Tърговски обект за продажба в гр. Рила.

Tърговски обект за продажба в гр. Рила. Имот, застроен в парцел с площ от 95 кв.м., находящ се на възлово място – на асфалтова улица в центъра на града. Всички комуникации – ток, вода, канал – в имота. Възможност за жилищно застрояване.

Търговски обект със статут на кафе - аперитив под наем в широк център на гр. Благоевград.

Търговски обект със статут на кафе - аперитив под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на партерният етаж на нова жилищна кооперация с АКТ 16 с витрини към главна улица, локализирана в района на ЮЗУ “Неофит Рилски“ и студентските общежития. Състои се от търговска зала и самостоятелен санитарен възел, с площ на имота от 70 кв.м. Подходящо за магазин, офис, аптека, куриерска фирма.

Заведение за продажба в кв. Освобождение на град Благоевград

Заведение за продажба в кв. Освобождение на град Благоевград. Имотът има голямо лице на пешеходна и транспортна улица. Състои се от зали за посетители, бар, санитарен възел за посетители, коридор, кухня, помещение, което може да се обособи в детски кът, два склада. Разполага с два входа, единият от които се използва за доставки.

На първото ниво са разположени маси със столове, бар и тераса.

Второ ниво е разположена кухня, тоалетни и два склада.

Партерно помещение за продажба в квартал Еленово на град Благоевград

Партерно помещение за продажба в квартал Еленово на град Благоевград. Намира се в нова сграда, въведена в експлоатация. Близо до училище, магазини и е със статут на кафе- аперитив. Общата площ на помещението е 34 кв.м. Състои се от търговска част, санитарен възел и мокро помещение.

Състояние : под гранитогрес, стени – шпакловани и боядисани, таван – окачен.

Заведение под наем в кв. Освобождение на град Благоевград

Заведение под наем в кв. Освобождение на град Благоевград. Имотът има голямо лице на пешеходна и транспортна улица. Състои се от зали за посетители, бар, санитарен възел за посетители, коридор, кухня, помещение, което може да се обособи в детски кът, два склада. Разполага с два входа, единият от които се използва за доставки.

На първото ниво са разположени маси със столове, бар и тераса.

Второ ниво е разположена кухня, тоалетни и два склада.

Работещо заведение под наем в широк център на град Благоевград.

Работещо заведение под наем в широк център на град Благоевград. Намира се на тиха улица, между два главни булеварда, близо до училища, магазини, парк. Състои се от две големи помещения,санитарен възел и тераса, която се ползва от клиентите.

Заведение за продажба на метри от Идеален център на гр. Благоевград.

Заведение за продажба на метри от Идеален център на гр. Благоевград. Помещението е с квадратура от 117 кв.м. Състои се от основно помещение, детски кът – малък, кухня, санитарен възел. Изградена вентилация и аспирация. Статута е снек бар. До момента е работило като заведение със детски кът.