Едностаен апартамент за продажба в жилищна кооперация в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Едностаен апартамент за продажба в жилищна кооперация в кв. Освобождение на гр. Благоевград - в близост до ЮЗУ Н. Рилски. Състои се от входно антре, санитарен възел, стая с две единични легла с матрак, голям гардероб трапезна маса с три стола. Остъклена тераса, където е изведен кухненския бокс, оборудвана с хладилник, печка и пералня. Продава се с цялото налично обзавеждане. Мазе включено в цената.

Студио под наем разположено в широк център на гр. Благоевград.

Студио под наем разположено в широк център на гр. Благоевград. Жилището се състои от една стая, кухненски кът, баня със санитарен възел и тераса. Обзаведено е със спалня, гардероб, трапезна маса със столове, отоплява с климатик. Кухненският кът е оборудван с хладилник, керамични котлони и пералня.

Едностаен апартамент под наем в квартал Еленово на град Благоевград

Едностаен апартамент под наем в квартал Еленово на град Благоевград. Жилището се състои от входно антре, стая с кухненски кът и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня, диван и единично легло.

Самостоятелно студио под наем в широк център на град Благоевград

Самостоятелно студио под наем в широк център на град Благоевград. Намира се на главен булевард, в новопостроена жилищна сграда. Състои се от просторна стая с излаз към тераса и самостоятелна баня със санитарен възел. Обзаведена е с две единични легла, нощни шкафчета, гардероб, маса със столове, хладилник и микровълнова печка.

Студио под наем в идеален център на град Благоевград

Студио под наем в идеален център на град Благоевград. Намира се на първи жилищен етаж, в новопостроена сграда. Състои се от просторна стая, със самостоятелен санитарен възел. Обзаведена е с печка, хладилник, пералня, две единични легла и гардероб.

Самостоятелна стая под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград

Самостоятелна стая под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Обзаведена е с две единични легла с матрак, нощни шкафчета, гардероб, трапезна маса със столове, хладилник и телевизор. Цена за двама – 200лв.; за един – 180лв.

Стая от двустаен апартамент под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград

Стая от двустаен апартамент под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Обзаведена е с две единични легла с матрак, нощни шкафчета, бюро със стол, гардероб, хладилник и скрин с LCD телевизор. Пералнята и банята са общи друга стая.

Стая от двустаен апартамент под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград

Стая от двустаен апартамент под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Обзаведена е с две единични легла с матрак, нощни шкафчета, бюро със стол, гардероб, хладилник и LCD телевизор. Пералнята и банята са общи друга стая. Цена за двама: 160лв., за един - 140лв.

Просторна боксониера под наем в сграда ново строителство в кв. Баларбаши на гр. Благоевград

Просторна боксониера под наем в сграда ново строителство в кв. Баларбаши на гр. Благоевград. Състои се от коридор, стая, голяма тераса и баня с тоалетна. Стаята е обзаведена с единично легло с матрак, диван, гардероб, скрин, трапезна маса със столове. Кухненският кът е оборудван с печка, абсорбатор, хладилник и пералня. Отоплението е посредством климатик.

Самостоятелно студио под наем в широк център на град Благоевград

Самостоятелно студио под наем в широк център на град Благоевград. Намира се в близост до автогара, училище, парк, верига магазини. Студиото е обзаведено с две единични легла, бюро, мека мебел, холна секция и вградени шкафове, разполага и с всички необходими ел. уреди – печка, хладилник, пералня. В цената е включено ползване на кабелна телевизия и интернет.