Студио под наем в широк център на гр. Благоевград

Студио под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на четвърти жилищен етаж в сграда с външна топлоизолация, локализирана в района на пазара и АУБГ. Състои се от входно антре, стая, баня с тоалетна, килер и тераса. Обзаведена е с две единични легла с матрак, нощни шкафчета, скрин, трапезна маса със столове, хладилник (тип – минибар) и готварска печка. Възможност за ползване на пералня.

Студио под наем в широк център на гр. Благоевград

Студио под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се в нова жилищна кооперация – с външна топлоизолация и функциониращ асансьор, локализирана в близост до ЖП-гара, езикова/математическа гимназии. Състои се от входно антре, стая, баня с тоалетна и тераса. Стаята е обзаведена с две единични легла, гардероб, скрин, печка и хладилник. Подходящо за настаняване до две лица. Възможност за паркиране.

Едностаен апартамент с АКТ 16 за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Едностаен апартамент с АКТ 16 за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Намира се в новопостроена тухлена сграда, с удостоверение за въвеждане в експлоатация от октомври 2018 год., обслужвана с асансьор. Състои се от входно антре, просторна стая, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 49.92кв.м. Състояние – под замазка, стени и тавани – фино шпакловани, дограма – PVC, монтирана входна врата. Прилежащо мазе. Бонус: партиди за ток и вода – включени в цената.

Едностаен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград

Едностаен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържан саниран панелен блок – с контролиран достъп и функциониращ асансьор. Състои се от входно антре, стая и баня с тоалетна, с площ от 18.83 кв.м.

Боксониера завършена до ключ за продажба в кв. Баларбаши на гр. Благоевград

Боксониера завършена до ключ за продажба в кв. Баларбаши на гр. Благоевград. Жилището се намира на партерно ниво до слънчева беседка. Състои се от едно основно помещение и баня със санитарен възел.

Едностаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Едностаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с външна топлоизолация и функциониращ асансьор, локализирана в непосредствена близост до ЮЗУ „Неофит Рилски“. Състои се от входно антре, стая, баня с тоалетна и тераса, с площ на имота от 38.03 кв.м. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Чудесен имот, с цел инвестиция.

Студио под наем в широк център на гр. Благоевград

Студио под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с външна топлоизолация и функциониращ асансьор, локализирана в непосредствена близост до ЮЗУ „Неофит Рилски“. Състои се от входно антре, стая, баня с тоалетна и тераса. Стаята е обзаведена с две единични легла с матрак, гардероб, трапезна маса със столове, телевизор, диван с подходяща маса, готварски котлони с абсорбатор, хладилник и микровълнова. Отопление/охлаждане – посредством климатик.

Студио под наем в широк център на гр. Благоевград

Студио под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на трети жилищен етаж, в сграда локализирана в района на езикова/математическа гимназии. Стаята е обзаведена с едно единично легло с матрак, двукрилен гардероб, секция, бюро със стол и хладилник. Студиото разполага с общ санитарен възел и самостоятелна тераса.

Партерна боксониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград

Партерна боксониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Намира се в близост до Югозападен университет „ Неофит Рилски“. Състои се от кухня, спалня и баня със санитарен възел.