Обзаведен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград.

Обзаведен двустаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Намира се в тухлена сграда, на четвърти последен етаж, до новият парк Бистрица. Състои се от коридор, дневна с кухненски бокс, преходна спалня, баня с тоалетна и тераса. Мазе включено в цената.

Двустаен апартамент под наем в идеален център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се до градска градина, хранителни магазини, пешеходна зона. Състои се от Г-образен коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и тераса. Кухнята разполага с готварска печка с керамични котлони, фурна и абсорбатор, хладилник, пералня, съдомиялна, LCD-телевизор, климатик и трапезна маса със столове. В холът се намират ъглова мека мебел, с подходяща маса към нея, секция с LCD-телевизор и конвекторен радиатор.

Двустаен апартамент за продажба в саниран блок в кв. „Еленово” на гр. Благоевград.

Двустаен апартамент за продажба в саниран блок в кв. „Еленово” на гр. Благоевград. Жилище с площ от 64 кв.м., разположено на четвърти етаж от шест етажен жилищен блок, обслужван от асансьор. Състои се от кухня, хол, спалня, баня и санитарен възел. Апартаментът се продава с цялото налично обзавеждане.

Двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 68 кв.м. Възможност за реконструиране в апартамент с две спални и всекидневна с кухненски бокс. Мазе, с площ от 12 кв.м. - включено в цената.

Двустаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград. Състои се от входно антре, кухня с излаз към тераса, хол и баня със санитарен възел. Намира се в близост до 7- мо училище „Кузман Шапкарев“, автогара, детски заведения, парк „ Бистрица“ и на минути от централната пешеходна зона на града. Апартамента е след основен ремонт.

Вътрешен двустаен панелен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград.

Вътрешен двустаен панелен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Апартаментът се намира на втори жилищен етаж в саниран блок с работещ асансьор. Жилището се състои от антре, хол, спалня, кухня с усвоена тераса и баня с  WC. Състояние под – ламинат и таракот, стени и таван с положен латекс, ПВЦ дограма, локално парно отопление. В цената е включено мазе.

Двустаен апартамент в саниран блок за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград

Двустаен апартамент в саниран блок за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Намира се на тихо и спокойно място, близо до училище и детски заведения, автобусна спирка. Жилището е изцяло с южно изложение. Състои се от разпределителен коридор, кухня с излаз към остъклена тераса, хол, спалня и баня със санитарен възел. Апартамента е след основен ремонт, продава се с наличното обзавеждане. Свободно паркиране в района. Бонус мазе - 4 кв.м.

Необзаведен двустаен апартамент под наем в идеален център на град Благоевград

Необзаведен двустаен апартамент под наем в идеален център на град Благоевград. Състои се от входно антре, кухня, хол, спалня с излаз към голяма тераса и баня със санитарен възел. Намира се в близост до градската градина, детски заведения, училища и всички държавни институции.

Двустаен апартамент под наем в квартал Еленово на град Благоевград

Двустаен апартамент под наем в квартал Еленово на град Благоевград. Състои се от всекидневна с кухненски бокс, спалня с излаз към тераса и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, абсорбатор, хладилник, пералня и маса със столове. Спалнята е обзаведена с две единични легла. Отоплението е посредством климатик.

Двустаен апартамент под наем в идеален център на град Благоевград

Двустаен апартамент под наем в идеален център на град Благоевград. Намира се в близост до централната пешеходна зона на града. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня с излаз към тераса. Кухнята е оборудвана с печка, абсорбатор, хладилник, пералня, трапезна маса със столове, мека мебел с подходяща маса. Спалнята е обзаведена със комплект спалня, гардероб, скрин.